ΕΚΘΕΣΗ ΧΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ
REPORT OF CHEMICAL ANALYSIS

Κωδικός Ανάλυσης/Code of analysis:

17DI0420425

Προς/To:

ΖΕΡΒΟΣ Π. ΠΑΠΑΣΕΒΑΣΤΟΥ Σ ΟΕ / ZERVOS P. PAPASEVASTOU

Αρμόδιος/Representative:

-

Διεύθυνση / Τηλέφωνο/Address:

Κέφαλος, Κως, Τ.Κ. 85301 - 6974398699
/ Kos, Greece

Περιγραφή Δείγματος/Sample Description:

ΚΡΑΣΙ_ΡΟΖΕ / WINE_ROSE

Ημ/νία Παραλαβής/Date of sample receipt:

04/04/2025

Κατάσταση Δείγματος - Ποσότητα/Condition of sample - quantity:

Κανονική (Regular)

Ημ/νία ανάλυσης/Date of analysis:

04/04/2025 - 11/04/2025

Διεξαγωγή αναλύσεων/The analysis took place at:

Εργαστήριο CADMION
CADMION Laboratory

Δειγματοληψία από/Sampling from:

Πελάτης/Client

Η Δήλωση Συμμόρφωσης αναφέρεται μόνο στις παραμέτρους που αναλύθηκαν, για τις οποίες υπάρχουν νομοθετημένα όρια. Ο Κανόνας Aπόφασης που εφαρμόζεται στη δήλωση συμμόρφωσης, περιγράφεται στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου.
The Declaration of Conformity refers only to the parameters that have been analyzed, for which there are legal limits. The Rule of Decision applied in the declaration of conformity is described on the Cadmion website.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
RESULTS TABLE

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ
Parameter

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Results

ΜΟΝΑΔΕΣ
Units

ΟΡΙΑ Limits

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ
Method of Analysis

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Regulation

Υγρασία*
Moisture

86.0

g/100mL

-

In house method "O1132", Moisture Balance

-

Τέφρα*
Ash

0.3

g/100mL

-

AOAC 930.35

-

Πρωτεΐνες*
Proteins

0.1

g/100mL

-

AOAC 2001.11

-

Λιπαρές Ουσίες*
Fats

<0.1

g/100mL

-

AOAC 963.15, 17th Edition

-

Κορεσμένα Λιπαρά Οξέα*
Saturated Fatty Acids

<0.1

g/100mL

-

Υπολογιστικά / After calculations

-

Υδατάνθρακες*
Carbohydrates

2.2

g/100mL

-

Υπολογιστικά / After calculations

-

Ολικά Σάκχαρα*
Total Sugars

0.02

g/100mL

-

Υπολογιστικά / After calculations

-

Φρουκτόζη
Fructose

0.01

g/100mL

-

Ο 1167 In house method _ HPLC-RI

-

Γαλακτόζη*
Galactose

<0.01

g/100mL

-

Ο 1167 In house method _ HPLC-RI

-

Γλυκόζη
Glucose

0.01

g/100mL

-

Ο 1167 In house method _ HPLC-RI

-

Λακτόζη*
Lactose

<0.01

g/100mL

-

Ο 1167 In house method _ HPLC-RI

-

Μαλτόζη
Maltose

<0.01

g/100mL

-

Ο 1167 In house method _ HPLC-RI

-

Σουκρόζη
Sucrose

<0.01

g/100mL

-

Ο 1167 In house method _ HPLC-RI

-

Γλυκερόλη
Glycerol

0.88

g/100mL

-

Ο 1167 In house method _ HPLC-RI

-

Ενεργειακή Αξία*
Energy

86

Kcal/100mL

-

Υπολογιστικά / After calculations

-

Ενεργειακή Αξία*
Energy

358

Kj/100mL

-

Υπολογιστικά / After calculations

-

Νάτριο*
Sodium

0.01

g/100mL

-

AOAC 968.08, 17th edition, AAS-FL

-

Αλάτι*
Salt

0.03

g/100mL

-

Υπολογιστικά / After calculations

-

Αλκοολικός Τίτλος
Alcoholic Strength by Volume

13.90

% v/v

-

OIV-MA-AS312-01A

-

Ολική Οξύτητα
Total Acidity

0.53

g tartaric acid/100ml

-

OIV-MA-AS313-01

-

* δοκιμή εκτός πεδίου διαπίστευσης του εργαστηρίου.
* method outside the current scope of accreditation of CADMION Laboratory

Σημείωση: Η ένδειξη "<C" στη στήλη αποτελεσμάτων συμβολίζει ότι η παράμετρος δεν προσδιορίστηκε σε τιμή ίση ή μεγαλύτερη από το όριο αναφοράς της μεθόδου, όπου "C" ισούται με το όριο αναφοράς της μεθόδου ανάλυσης της συγκεκριμένης παραμέτρου.
Note: The “<C” symbol in the results column indicates that the parameter was not determined to be equal to or greater than the Reporting Limit of the analysis method, where “C” is equal to the Reporting Limit of the analysis method for that specific parameter.

Τα αποτελέσματα αφορούν μόνο στα αναλυθέντα δείγματα. Το παρόν έντυπο δεν αποτελεί έγκριση προϊόντος από την ΚΑΔΜΙΟΝ.
The results concern only the analyzed samples. This report is not an approval for the product by CADMION.

Το παρόν έντυπο ανάλυσης δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή έγκριση του εργαστηρίου, παρά μόνο σε πλήρη μορφή.
This report of analysis cannot be reproduced without the written approval of CADMION Laboratory, except in full form.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ANNEX: PRODUCT IMAGES